2024-11-21
叫個set,有餐湯餐包,pizza,海鮮拼盤同肉食拼盤。聽落好豐富,收成三百幾四百一個人,難食到難以置信。人生好耐冇食過咁難食嘅嘢,與其話佢難食,不如話佢CP值極低。首先個餐湯,真係未試過忌廉湯入邊會有打碎晒嘅薑,超難飲…然後佢個Pizza,仲難食過薩莉亞,又細份🤣個海鮮拼盤係成個套餐入邊最不知所謂,每人一隻蜆一隻青口,完全係白烚無味,一咬落去係有白開水湧返出嚟,完全冇鮮味,如果瞌埋眼都唔知自己食緊乜🤣個海鮮拼盤仲有每人一隻炸蝦,全部都係炸粉,真係極度無奈。個肉食拼盤係得個牛扒好食啲,但份量極細,羊扒一般,都係冇乜味,個拼盤仲有腸仔,但唔知點解呢間餐廳,可以連腸仔都唔好食。我身為一個女仔,除咗完全食唔飽,仲要樣樣嘢都難食,得個牛扒擺得落口,呢個咁樣嘅套餐都好意思收我368仲要加一……真係覺得好搵笨,奉勸大家唔好嚟,環境又唔係特別靚,大美督仲有好多更加好嘅餐廳,大家無謂嘥錢嘥時間
首先個餐湯,真係未試過忌廉湯入邊會有打碎晒嘅薑,超難飲…
然後佢個Pizza,仲難食過薩莉亞,又細份🤣