2021-05-09
由细到大都住开屯门,见证近来越嚟越多大型舖头进驻,小店就当然要捐窿捐罅先揾到💨黎到置乐,个度都有唔同既特式餐厅,其中一间是食fusion菜既居酒屋💕🍴食物🍴午餐由$52-$128(包前菜蟹子温泉蛋或芥末八爪鱼和汽水)1️⃣烧五花腩烩饭$56: 饭好creamy,有啲似食卡邦尼嘅感觉,饭里加入了翠玉瓜及香葱,口感好丰富而且五花腩外皮烧得好香,食落唔会觉得好肥👍🏻2️⃣招牌虾汤面$88: 汤底有好浓郁既虾味,豆卜都吸哂虾汤,另外虾有3只~虾壳是脆脆的应该是有油泡过😋可惜我哋挂住影相,啲面浸淋左,建议要尽快食😂3️⃣贵妃鸡卷$28: 估唔到外表平平无奇,但系食落外皮好香脆,而且🐓肉好Juicy,有惊喜❣️💥环境💥座位唔算好多,不过望上天花挂咗好多日式装饰,灯笼,国旗,日本酒等....比顾客感觉去咗日本居酒屋嘅风格。💥服务💥店员都几好礼貌而且都有问我地啲嘢啱唔啱食。
🍴食物🍴
💥环境💥
💥服务💥
店员都几好礼貌而且都有问我地啲嘢啱唔啱食。
贵妃鸡卷