2017-08-10 200 浏览
荃湾呢个地方多野食就系人都知,但走到去快要进入工业区的地方觅食都系第一次,装修氛围各样野都同店名小木屋互相呼应,有好多木哈哈~估唔到平日都几多人食,full house架。menu食物种类唔算多,酒同野饮就好多,同朋友黎之前有做research,所以叫左杯人人都叫既passion,个杯系个印第安人仔好可爱架!味道亦好有热情果味,证明真材实料~另外一杯叫左KOPI TEH,有earl grey,vodka,espresso同oolong,不过黎到我只系饮到vodka味,咖啡味好唔够呢~我地嗌左一个dinner set同散叫乳猪,个set包汤同面包,个汤好浓好好味!仲有烤带子,好juicy喔~叫了南瓜risotto,是素来的,完全吃得到南瓜的甜味,虽然个样好似好漏但其实完全唔会,加左小小黑醋平衡返个creamy感,意大利饭亦做到粒粒分明不太硬,不错!我同朋友都好欣赏呢个乳猪,外脆内软,味道处理得刚刚好,只要用刀轻切已经可以将肉骨分离,是要多慢煮才能做到如此效果?虽然好饱但都忍不住口食埋下面啲薯蓉,因为索晒肉汁好惹味呀~餐点包的puff正正常常啦,佢有布甸拣既唔知会系点架呢?
Passion

Kopi  Teh

跟餐带子

仲有烤带子,好juicy喔~
有机南瓜意大利饭配黑醋汁

西班牙烤乳猪

跟餐甜品

餐点包的puff正正常常啦,佢有布甸拣既唔知会系点架呢?
Passion
跟餐带子