2007-03-12 2 浏览
由装修挂饰以至餐具都充满著浓厚民族气色, 再加上轻轻民歌, 就连清水都有淡淡甜味(唔知系咪落d花煲过d水呢), 显得店主落不少心思, 感觉不错!点了四款菜:1. 羊肉pizzasize细细个(细碟仔咁大), 打十字切开4件, 饼底系酥皮, 整得几松脆; 羊肉切片, 唔膻; 加上厚厚芝士, 芝士味几香. 其实食落样样料味道分开晒, 胜在够创意之余, 几样味道都几好, 料又足, 唔错!2. 黑啤烩羊腿一客两大只羊腿, 啖啖肉, 都系唔膻, 羊腿肉质好淋好滑. 黑啤做汤底,浸住d羊腿, 饮一啖汤先知真系好浓啤酒味, 苦苦地几特别, 可惜系羊腿唔入味lor!3.辣羊骨浓汤面辣味欠奉! 汤底配料好多, 味道唔错. 面都好好, 几淋, 羊肉新鲜好味! 以上3款菜呢款最合心意.4. 桂花羊奶冻甜品, 好似炖蛋白咁, 呢款系羊味最重, 有阵阵桂花香, 几清! 奶味唔腻好滑, 好正!总括呢餐羊餐, 对d唔爱羊膻味人应该会好满意. 而且款款菜味道都几好, 印象唔错! 服务方面就普通啦, 伙计有少少唔专心咁, 但佢地都面带笑容.

点了四款菜:
1. 羊肉pizza