餐厅: 羊滋味
资讯:

2024-06-03 1244 浏览
羊滋味地址:太子界限街20号地舖哇!今日朋友带我去呢间野真系平靓正嘅😍孜然羊肉🐑 $138呢份孜然羊肉真系好正味😝!羊肉鲜嫩多汁,每一口都带嚟浓郁嘅孜然香气!加上啲大量姜葱洋葱同啲酱汁😜,真系令人拎人食唔停口,正🤤👌冻柠茶🍋 $4呢杯冻柠茶真系解渴又开胃!清新嘅柠檬味,微酸微甜,一饮就令人神清气爽😋虫草花羊排汤🍲 $68呢碗虫草花羊排汤真系暖心啊🤤!汤底鲜甜入味,羊排软嫩,令人心满意足😌!加上啲虫草花,营养丰富😎,真系滋补又美味,正!清蒸黄花鱼饭🐟 $60呢碗清蒸黄花鱼饭真系美味又营养😏!黄花鱼鲜嫩滑嫩,清蒸保持咗鱼嘅鲜甜😜,而且一食已经食得出绝对唔系冰鲜,再搭配嘅米饭,一口一口都好享受,正!😍梅菜扣肉饭🐷$65呢碗梅菜扣肉饭真系一绝😝!扣肉软糯多汁,梅菜酸甜入味,两者结合嘅滋味真系绝配😊!加埋香气四溢嘅米饭,真系让人欲罢不能,正。#nicefoodie太子
羊滋味
地址:太子界限街20号地舖