2024-09-22
呢间餐厅主要卖羊嘅菜式!因为我想食佢既羊肉饺子,我朋友唔食羊都陪我黎食!佢既度食物种类有好多,有快餐,串烧,饺子等等。佢既腌萝卜好好食,自己钟意食几多就夹几多!评分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5我哋试咗佢哋嘅羊肉饺子同牛肉饺子,外皮煎得金黄香脆,入面馅料又鲜又嫩,馅料啲汁都锁住咗。羊肉嘅骚味处理得好好,我钟意食羊就可以,如果对于唔食羊,应该都几骚;但我反而觉得牛肉馅就一般啦。评分:👍🏻👍🏻👍🏻/5另外,仲试咗串烧鸡翼,烧得刚好,唔好太干,皮脆肉嫩,加埋一啲辣粉,好味。评分:👍🏻👍🏻👍🏻/5特色凉拌猪耳清爽解腻,啲花生同青瓜非常夹。评分:👍🏻👍🏻/5仲有个花甲粉丝,粉丝吸晒汤汁嘅精华,入口滑溜。汤底有蒜蓉同辣椒,啲花甲肉质新鲜,不过好多壳。评分:👍🏻👍🏻/5朋友因为唔食羊,所以另外叫左个普通套餐,食鱼香茄子饭。评分:👍🏻/5整体味道指数:😋😋/5性价比:💰💰💰/5环境:❤️❤️❤️/5服务:✅✅✅/5
佢既度食物种类有好多,有快餐,串烧,饺子等等。 佢既腌萝卜好好食,自己钟意食几多就夹几多!
评分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
评分:👍🏻👍🏻👍🏻/5
评分:👍🏻👍🏻👍🏻/5
特色凉拌猪耳清爽解腻,啲花生同青瓜非常夹。
评分:👍🏻👍🏻/5
评分:👍🏻👍🏻/5
朋友因为唔食羊,所以另外叫左个普通套餐,食鱼香茄子饭。
评分:👍🏻/5
整体味道指数:😋😋/5