2019-06-07 233 浏览
心血来潮想食下羊肉揾到呢间天山小馆就去左试佢menu原来除左羊都仲有好多唔同选择,仲有好多饭面同小菜听老板娘推介叫左个手抓羊,呢个真系不得了,第一次食呢个部位,肉质好腍,有少少脂肪食落好正😍,佢连住条骨,但好容易就可以折开旧骨🙈食落真系唔膻,我唔好羊肉都觉得好好食🤗之后仲叫个xo酱炒饭,原本谂住呢间做羊肉出色其他野应该都普通,点知个炒饭都咁好食,佢一碟比左好多料,有好多只虾,鱿鱼,想饱肚d可以试下佢😍食食下见到老板娘系度包饺子,就再叫多碟羊肉饺食,哗!一食,个皮真系好滑身,个羊肉都系唔会膻,惊食羊既可以试下呢个,佢羊肉味相对个手抓羊会冇咁浓但都好出色💕呢间小店真系唔系几出名但佢d食物质素认真好高质,中意食羊既一定要试下😍
心血来潮想食下羊肉揾到呢间天山小馆就去左试
佢menu原来除左羊都仲有好多唔同选择,仲有好多饭面同小菜