2005-05-08
如果唔系见bluemoono系分店既食评话呢间d担担面唔错我相信我一定会过门而不入因为呢度个环境都几up dup似系一间家庭式舖头但食完你又会觉得呢度系一间几用心既食肆两个人叫左担担面,炸酱面,金玉满堂饺并京葱羊肉饺,豆浆担担面~一上台见佢有好多冬菇粒同榨菜粒舖面,都几奇怪,但加埋浓浓既麻酱汤底,又几好㖞,而面条虽然食唔出系咪自己手打,但都几弹牙,好食!炸酱面~呢个卖相好靓,除左炸酱外亦有d青瓜丝舖面,但捞匀d面后试左一啖,又觉得味道唔太够,ok咁啦!金玉满堂饺~本来系想试萝卜虾饺,但佢话未有,改左要呢个。其实佢系粟米秀珍菇加猪肉做馅,几清新。京葱羊肉饺~呢个真系正,除左葱同羊肉外,亦有d洋葱混埋一齐,羊肉唔系打到烂晒o个种,而系切到小粒小粒咁,一d都唔un,又唔觉苏,野味又好味道!下次一定要再食!豆浆~有豆味又唔太甜,唔错!
我相信我一定会过门而不入
因为呢度个环境都几up dup
似系一间家庭式舖头
但食完你又会觉得呢度系一间几用心既食肆
两个人叫左担担面,炸酱面,金玉满堂饺并京葱羊肉饺,豆浆
豆浆~有豆味又唔太甜,唔错!