2023-07-31 373 浏览
竟然有羊肉pizza🍕?!menu居然有超过10种口味,可自由双拼仲要有羊肉!!身为羊肉爱好者梗系要试下啦🤤🍕双拼Pizza 7"厚批 - BB辣 ($60)▪︎🐏羊肉呢个真系啖啖碎羊肉,几有羊香味但唔膻,估唔到羊肉加落pizza又唔错㖞,几有特色而且同其他配料系夹既▪︎🐮蘑菇与碎牛肉相比起羊肉,呢个组合就冇咩特别,牛肉同蘑菇味都唔出,味道冇特色到只可以形容佢做典型pizza既味值得一赞既系芝士系比得重手,好容易拉丝,嫌唔够仲可以order extra cheese🧀只系批底虽然话系厚批,但系都比坊间既薄同埋较似饼干,唔系我预期既厚批😕仲有BB辣系会提供辣椒碎,只系又同我认知既辣椒碎唔同,睇落食落都唔多似辣椒,味道偏咸又唔够辣,加上可能系潮湿关系结埋左一旧,一系倒唔出,一系大力摇一下之后山泥倾泻咁成堆泻晒落个pizza度🤦🏻‍♀️同埋明明话会有oaoa薄饼酱,但店员比漏左我其实味道唔差兼且羊肉pizza系真系好味,一人份pizza亦只系60蚊系相当抵食,只系仲有进步空间。

🍕双拼Pizza 7"厚批 - BB辣 ($60)
▪︎🐏羊肉
▪︎🐮蘑菇与碎牛肉