2011-01-02 40 浏览
难得一齐庆祝新一年, 就在MK稻香打边炉.order 杏汁鱼头汤底 炸芋头 , 黄金脆竹卷X2 , 一篮菜 , 手切牛, 九棍鱼,啤酒黄金脆竹卷:火锅必点炸芋头: 唔错,炸得OK, 又香又粉手切牛:5错.跟汤底鱼头:新鲜, 又大又滑, 5腥,分量足汤底一到,令我们吓1跳! 汤底一滚冇飘出杏仁味,反而一股鱼汤味, 再用口试饮, WA ! 咸 ge !其间不断找部长要换返杏汁汤底 ,D人扮睇5到,等足20 mins ,有位部长不断坚持话系杏汁仲讲jo"有杏仁ga,磨jo系咁"呢一句好多次,心想5好当我未吃过la!最后我忍唔住话叫你ge boss 品尝下才讲因厨房冇货(杏仁), 好心冇货就5好出la同埋佢ge解释好推搪,心有X咁(根本系俾错). 九棍鱼: 有D叔味一篮菜: 菜新鲜,但漏了粟米, 冬菇,与图片(点𩠌纸)不符 wo坦白讲,食物质素不差,但此店 ge 服务 5 太得,以前该分店无论食物and服务都好,现在退步中.

难得一齐庆祝新一年, 就在MK稻香打边炉.
黄金脆竹卷:火锅必点
脆竹卷, 炸得金黄,又脆又大

炸芋头: 唔错,炸得OK, 又香又粉
手切牛:5错.
手切牛,肉质ok , 5会太肥

跟汤底鱼头:新鲜, 又大又滑, 5腥,分量足

差! 根本系鱼汤,唔系杏汁汤

九棍鱼: 有D叔味

2011-01-01