2022-05-02 76 浏览
打边炉识食一定系饮汤朋友请爱我多点,因为我知佢钟意打边炉所以同佢食,叫咗个超养生既锅美人锅双拼 - 尚膳麻辣锅 (中辣)尚膳养颜美人锅药材:淮山,北耆,党参,杞子,圆肉,龙眼干,红&黑枣 锅料:竹丝鸡,桃胶尚膳麻辣锅香料:指天椒干,青红花椒,八角,桂皮,圆肉,红枣,龙眼干,红炮椒,白蔻,香叶,草果 锅料:鸭血,冰豆腐,麻辣酱超钟意养颜美人锅,入面超多嘅桃胶,仲有真系好足料嘅半只鸡。个汤真系好甜好好饮,本身桃胶嘅糖水我真系好少食,但系呢个汤我食咗好多,超推介呢个汤底。朋友无辣不欢,所以特意点左个麻辣汤底俾佢,仲有佢钟意食嘅鸭血。但系中辣真系超级辣,证明我真系食唔到辣,冇咩事我都系食返养颜𠮶边啱我啲。黑松露虾丸(半份) $48好香黑松露味,味道真系唔错梅菜猪肉丸(半份) $48好搞笑,好似真系食紧梅菜肉饼咁样,真系有梅菜粒我觉得几好有半份叫,而且绝对唔系平时急冻𠮶啲,重点系佢真系好够味牧场羊肉片 $128嚟到嘅时候系好靓,但系比我影相影到已经淋晒🤣味道几香,两个人份量都算OK 沙白蚬 $68强烈超建议要叫,因为真系好大粒,而且好滑,朋友表示好想叫多份,同埋我觉得佢价钱唔贵 杂菜篮 $68打
打边炉识食一定系饮汤
美人锅双拼 - 尚膳麻辣锅 (中辣)

尚膳养颜美人锅

尚膳麻辣锅

黑松露虾丸(半份) $48
好香黑松露味,味道真系唔错

梅菜猪肉丸(半份) $48
好搞笑,好似真系食紧梅菜肉饼咁样,真系有梅菜粒

牧场羊肉片 $128
嚟到嘅时候系好靓,但系比我影相影到已经淋晒🤣
味道几香,两个人份量都算OK

沙白蚬 $68

杂菜篮 $68
打边炉要食菜,杂菜蓝乜都有就啱晒我,然后不断食菜,我谂系打边炉先做到

留意番有$20一位茶芥,个环境都几大,都有台湾风嘅,最重要嘅系佢真系播紧所有嘅歌都系台湾,我真系好挂住台湾

我觉得服务都唔错,不断帮我哋加汤,最紧要嘅系我想打卡靓啲佢主动过嚟帮我摆靓啲令我可以影到个美人锅吸引啲🙈🙈
  • 沙白蚬
  • 尚膳养颜美人锅