2022-05-06
食火锅第一时间当然系觉得热气,对身体唔好, 但系有冇谂过 原来打边炉其实系可以 养颜滋补, 尚膳养颜滋补锅 就绝对可以做到呢一点,鸳鸯汤底, 一边系养颜美人锅, 另一边系麻辣锅, 能够满足 两种 完全唔同嘅味觉养颜美人锅里面有竹丝鸡,桃胶,药材等, 相当补身, 而麻辣锅入边有鸭血,蜂巢豆腐 等配料, 环境优雅之余,而且酱汁豉油齐全安格斯手切牛肉打边炉点少得手切牛肉, 一片片新鲜嘅安格斯手切牛肉, 雪花均匀 厚薄适中 牛肉味甚浓 放喺火锅只系煮,十几廿秒,点一点酱汁,就可以即刻放入口黑松露虾丸黑松露味甚浓,虾丸新鲜爽口弹牙梅菜猪肉丸一咬入口 全部肉汁 喺口入边爆出嚟, 绝对一试台式蛋饺平时食开肉饺, 普通饺子皮, 今次呢个台式蛋饺 系用蛋皮系做饺子 包住新鲜嘅肉馅,食落口除咗满口肉汁之外,而且仲有阵阵蛋香即炸响铃新鲜即炸嘅香脆响铃 即食又得 点一点麻辣火锅食亦得 绝对系打边炉排行榜排第二必食嘅食物
安格斯手切牛肉
黑松露虾丸
黑松露味甚浓,虾丸新鲜爽口弹牙
梅菜猪肉丸
一咬入口 全部肉汁 喺口入边爆出嚟, 绝对一试
台式蛋饺
即炸响铃