2020-12-30
Nothing brings people together like good food话说依家特式既中菜馆真系越开越多前排朋友提议话想食下中菜所以我今次拣左唐宫小聚佢地算系新派既中菜个装修好靓 同埋都好grand今次我分别叫左:-陈酿醉蟹-白玉王鸽-冰镇咕噜肉-水煮鱼春卷-非常山竹-十三么麻将重点推介:陈酿醉蟹:话说呢只系我今年第一只蟹上枱已经就帮我切开左一半食落酒味浓得黎同埋好易入口而且入面既蟹膏都几多下 超正白玉王鸽:炸得劲正 皮脆肉嫩而且系劲多汁好juicy 冰镇咕噜肉:呢个真系打卡之选 因为佢系将岩岩炸好既咕噜肉放系冰上面 几特别非常山竹:外皮其实系咸水角 顶部插一小支朱古力饼干条 里面就改用龙虾汁及蟹肉馅Remark:依家陈酿醉蟹依家做紧买一送一 (中环店逢星期一至日晚巿,荃湾、沙田、尖沙咀店星期一至四晚市)听餐厅讲迟啲仲会有新餐牌及推出麻辣乳鸽做埋佢地会员仲有更多既优惠:i) 陈酿醉蟹买一送一 (中环店逢星期一至日晚巿,荃湾、沙田、尖沙咀店星期一至四晚市)ii) 饮品/ 啤酒/ 梅酒买一送一 (4店,晚市)iii) 猫山雪糍买二送一 (4店,全日)iv) 缤纷四色会员价
话说依家特式既中菜馆真系越开越多
非常山竹:
Remark:
听餐厅讲迟啲仲会有新餐牌及推出麻辣乳鸽
做埋佢地会员仲有更多既优惠:
ii) 饮品/ 啤酒/ 梅酒买一送一 (4店,晚市)
iii) 猫山雪糍买二送一 (4店,全日)
iv) 缤纷四色会员价 $49 (4店,全日)
v) 红白酒6折 (4店,晚市)
快啲下载佢地个会员程式啦:
@socialplacehk
Location: Central
Price (10 is expensive): 6.5/10
Yummy (10 is delicious): 8/10