2015-07-21 1812 浏览
好味嘅野食系要用心细心品尝~今晚终于抽到时间黎食😆好耐无食喇~由于佢地每隔一段时间就会换新menu,唔会食厌👍又可以写新食评😀今次又有新野 好多都好想食,无奈得两个人食唔到几多😔一于每个category都叫一个😄 第一次饮~味道好特别,好清新,牛油果嘅creamy,仲有d青苹果嘅香味酸甜味,冲击味蕾~ 卖相好吸引,去咗皮嘅牛茄顶层系番茄刨冰,砌开后底层系啫喱,啫喱上面有番茄干,番茄肉碎,伴埋d香草汁,口感丰富仲超级消暑~❄本人超级中意食秋葵,呢个整法系我食过最好味嘅👍👍👍👍👍👍👍👍👍香浓嘅咖喱味,好少好少辣,但咖喱味真系好香,洋葱好甜,秋葵表面咸咸地少少辣咁,真系正到爆😋😋😋😋😋😋😋 除咗眼见到嘅鱿鱼and墨鱼汁嘅味道,仲有种海鱼嘅咸味,后来知道个饭系用熬咗嘅x鱼汤黎煮嘅(最重要嘅咩鱼反而唔记得咗😛)鱿鱼弹牙爽口,烧到好香, 砌到幼身方便一啖一旧, 柠檬去咗核, 厨师真系好细心~记得一定要落柠檬汁, 香味鲜味咸味大大提升😋😋😋 其实我好中意饮酒,不过隔离个个唔饮,自己一个饮好无瘾😌甜品都好吸引,不过屋企仲有巨峰提子😁要留番d空位~ 次次黎食都有惊喜~超正😊
好味嘅野食系要用心细心品尝~
今晚终于抽到时间黎食😆好耐无食喇~
今次又有新野

好多都好想食,无奈得两个人食唔到几多😔
一于每个category都叫一个😄

牛油果冻汤

番茄四重奏

洋葱咖喱炒秋葵

main dish menu

墨鱼汁西班牙鱿鱼饭

Wine List

其实我好中意饮酒,不过隔离个个唔饮,自己一个饮好无瘾😌

甜品都好吸引,不过屋企仲有巨峰提子😁要留番d空位~

次次黎食都有惊喜~超正😊
2015-07-21