2019-07-19
今次同表姐黎食生日饭~~ 带表姐 去表叔火锅食好西~~~ XD 其实已经食第二啦~ 但因为第1次太忙 唔得闲 所以冇分享到~~ 今次再食 依然好食 咁就小小分享下啦~~~今次试左呢个 - 招牌酸鱼锅 酸酸辣辣 岩晒我呢d唔食得好辣 但又钟意食辣嘅人 030 超多鱼肉~ 入口味道够浓 汤底都好正架~ 唔洗点酱油已经食得lu~ 前菜 - 纹甲鱿鱼+水母刺身盘~ 030 小店仲有 wasabi 同日式酱油 提供 Oishi~ 鱿鱼我比100分 ~ 水母 80分~ 值得一赞系 鱿鱼呢个食法真系唔错 配搭日式酱油 口感超赞的呢!!! (千奇唔好点错普通火锅酱油喔)仲有呢个 有暖感的自家制炸鱼皮!!!~ 到依然都仲记得果阵一黎度 一放入口的温度!!! 热热地 但又唔会好热 烫口~ 系我食过好多间鱼皮 呢间鱼皮既温度带到比我有一种温暖感 特别好吃的人情味 手工味系里面!之后仲有呢3样~最值得想讲的是 手切新鲜肥牛$188蚊 (小) 大的好似要248定288 我唔太记得添~ sor但系呢个肥牛真心超级正~ 我第1次黎食已经
其实已经食第二啦~ 但因为第1次太忙 唔得闲 所以冇分享到~~ 今次再食 依然好食 咁就小小分享下啦~~~ 今次试左呢个 - 招牌酸鱼锅 酸酸辣辣 岩晒我呢d唔食得好辣 但又钟意食辣嘅人 030
超多鱼肉~ 入口味道够浓 汤底都好正架~ 唔洗点酱油已经食得lu~ 前菜 - 纹甲鱿鱼+水母 刺身盘~
值得一赞系 鱿鱼呢个食法真系唔错 配搭日式酱油 口感超赞的呢!!! (千奇唔好点错普通火锅酱油喔) 仲有呢个 有暖感的自家制炸鱼皮!!!~ 到依然都仲记得果阵一黎度 一放入口的温度!!! 热热地 但又唔会好热 烫口~
系我食过好多间鱼皮 呢间鱼皮既温度带到比我有一种温暖感 特别好吃的人情味 手工味系里面! 之后仲有呢3样~
但系呢个肥牛真心超级正~ 我第1次黎食已经食到停唔到
今次都系 XDD 谂住食完 饱架啦饱架啦~ 点知觉得唔够喉 又叫左 ((((就系咁 叫左3碟肥牛盘)))) 肥死朕~~~
但真系超级好食 我敢讲 绝对好食过出面好多间火锅 (特别系咩咩任食果D呢 , 口感 质素完全冇得比架) !!
所以呢 我同表姐已经决定会再黎食啦!!! >_< HEHE~
分享到呢到了~ thx