2024-03-07 53 浏览
「肯尼海鲜」外送速递海鲜专门店,相信大家一啲都唔陌生,我就由疫情开始帮衬佢哋订大闸蟹,到今时今日佢哋嘅产品超级多元化,由到会套餐、刺身蛋糕、寿司/刺身/丼、日本直送专区、环球海鲜、麻辣/酒醉产品、韩国酱油系列、饮品/酒类、急冻产品、日式匠心甜品,包罗万有上佢哋嘅网站一定揾到你想食嘅嘢😋最近见到佢哋野生池鱼刺身做紧推广,又见到我最爱嘅麻辣锅酒醉系列,而家连甜品都有,真系要即刻订返嚟试吓👍🏻🐠▪️野生池鱼刺身(约300g)刺身日本直送非常新鲜,野生池鱼脂肪结实、肉质肥嫩,刺身质地纤细柔软,口感顺滑鲜甜,鲜味无穷👅▪️无激素麻辣牛舌(约500g)麻辣汁味道麻、香、辣俱备,调味适中,完全色香味俱全,牛舌厚切口感丰富,软腍又入味,香香辣辣够惹味,爱辣人仕必食👅▪️无激素酒醉鸭舌(约500g)舌尖上的美味,鸭舌皮肉爽滑紧致,口感爽脆,重点系非常入味,充满花雕的酒香,加入杞子更有风味,真系话咁快就食晒,好味得一条接一条,完全停唔到🥭▪️日本3.6 Oreo 芒果奶冻(2人份量)超大份完全足够二人前,奶冻好有层次,用新鲜的芒果打做芒果汁、芒果蓉、旁边还有芒果果肉粒以及芒果脆脆,中层是原味的麻薯,质感烟韧软糯,

🐠▪️野生池鱼刺身(约300g)

👅▪️无激素麻辣牛舌(约500g)

👅▪️无激素酒醉鸭舌(约500g)

🥭▪️日本3.6 Oreo 芒果奶冻(2人份量)
超大份完全足够二人前,奶冻好有层次,用新鲜的芒果打做芒果汁、芒果蓉、旁边还有芒果果肉粒以及芒果脆脆,中层是原味的麻薯,质感烟韧软糯,最底层是Orea碎碎和香滑的3.6牛乳的奶冻,口感超级丰富

🍫▪️日本北海道3.6牛乳麻薯(朱古力味)
每天人手制作,麻糬烟靭软糯,每一粒都被浓浓既可可粉包住,再沾上Oreo脆脆和奶盖,朱古力味更香浓,好味道

🌟限定优惠:
每周都会有不同优惠,好似我今次订嘅大部份产品都有特别优惠,真心推荐非常抵食👍🏻

• 无激素酒醉鸭舌
  • 无激素麻辣牛舌