2023-07-24 25 浏览
消费券派左啦,等我同朋友去尖沙咀行下街,再去叹返个炉端烧lunch先😉悦火有好多打卡位,采用传统古色古香既和风装修,阴暗格调加上一个个红灯笼,好有气氛🌸悦商务午餐🦪鲍鱼:爽甜鲍鱼加上鲍鱼肝酱,鲍鱼鲜度高,酱汁味道恰到好处,唔会太浓。🐟刺身两点系油甘鱼同梭子鱼,先吃油脂丰富既油甘鱼,再食烧过既梭子鱼,两款油份都好足🍢烧物盛五品:厨师安排左鸡脾肉,牛舌,白鳝,秋葵,同五花腩。质素最出众既系超甘香既鸡脾肉,五花腩味道同口感同样出色,冇乜油腻,而白鳝既皮都做到微脆效果🐣蒸蛋:加左海胆既茶碗蒸份外鲜甜,海胆味都几浓郁㗎。🧄渍物:健康又口感独特既牛旁🍣寿司四贯:有𫠒红,赤鯥鱼,深海池鱼,同大拖罗。质素都达到Omakase既标准㗎~当中赤鯥鱼既鱼味超浓,大拖罗有入口即溶既效果。🍲吸物:鱼汤。🍨甜品:水玄冻同黄豆粉蕨饼。整体而言,套餐几扺食,有齐刺身,寿司,串烧等美食。份量多,气氛好,值得再黎呀~悦火7月新张优惠: 全日85折+每人送生啤一杯 ☝️此优惠不包括开业限定餐

🌸悦商务午餐

🐣蒸蛋:加左海胆既茶碗蒸份外鲜甜,海胆味都几浓郁㗎。

🧄渍物:健康又口感独特既牛旁

果。

🍲吸物:鱼汤。
🍨甜品:水玄冻同黄豆粉蕨饼。

整体而言,套餐几扺食,有齐刺身寿司,串烧等美食。份量多,气氛好,值得再黎呀~

悦火7月新张优惠:
全日85折+每人送生啤一杯