2015-10-28 597 浏览
今次用餐时间比较早,六点半就去到,所以唔使等位,超正!😻餐厅环境系用咗而家最Hit嘅坐铁罐,够潮!今次主菜食咗辛安东元祖奶奶鸡,餐厅非常体贴,分别分左无辛,小辛,中辛同激辛,将所有食辣同唔食辣嘅客人都照顾周到,赞!👍鸡肉嫩滑,配上QQ嘅薯粉,红萝卜,薯仔同洋葱,所有配料都好入味,加左唔少分!再叫左个杂菜海鲜煎饼,配上柠檬加kimchi,绝不油腻,再带点脆,非常美味!潮人当然唔少得再加多杯韩国大热饮品~柚子味Cider Rita,卖相一绝,post上fb都扼到唔少like😂,虽然只不过系柚子味嘅7up...总括黎讲,钟意韩国又或者钟意食韩国餐嘅朋友,不妨可以一试,店内不时播放着K Pop,令你有身处于韩国嘅感觉!😊
今次用餐时间比较早,六点半就去到,所以唔使等位,超正!😻
餐厅环境系用咗而家最Hit嘅坐铁罐,够潮!
辛安东元祖奶奶鸡
杂菜海鲜煎饼