2018-01-07
因为地域与时间关系,今日第一次帮衬 Deserve Better。等左15分钟既 手打安格斯牛芝士汉堡+特制蜜糖芥末酱。两片多士夹蛋片幼切生菜丝芥末酱已经好好味,哗件手打Angus Beef 鲜嫩美味爆汁滴晒出黎真系名不虚传!当然唔少得一杯coffee。我怕Americano 太淡,Expreaso 太浓,店员推介 Americano + Extra Shot. 真系刚刚好合我要求。直情救我一命!本来仲想试埋 美式士多啤梨S'mores 吐司,听讲口碑十分不得了。鱼与熊掌,土我拣左牛^.~店面不大,只有临街三个高脚凳,但听住歌,闻住咖啡香,慢慢食,好有feel。此店好有心思(即系thoughtful)有charge 电服务。唔用唔好意思!其真5佢主打take away 啦! 我一定会再帮衬!
其真5佢主打take away 啦!
我一定会再帮衬!