2024-11-08 469 浏览
同朋友一齐嚟咗呢间餐厅食晚餐🤣$128「Classic Caesar Salad 🥗」:罗马生菜🥬新鲜爽脆,呢个 Caesar Salad 比较特别之处系加咗鸡肉,另外一个特别之处系非常大碟,份量劲多🤣$88 「Nepalese Pork Momo」:依家香港有唔少尼泊尔人🇳🇵经营嘅西餐厅,所以餐厅会有尼泊尔饺子 🥟 Momo 供应,一般都几好食🤣,呢间餐厅都唔例外,Momo 大大只材料充实,Mixed Pork Marinated with Special Herbs and Spices,加咗特别香料所以特别香特别好食🤣😋$128「Chicken Curry」:呢个咖喱鸡竟然配有白饭,仲系香港人食开嘅 short grain rice 而唔系南亚人食嘅 long grain rice, 我哋食得特别有亲切感🤣,咖喱汁够浓郁😋$68「Virgin Mojito」:叫咗少甜,清新、简单、好饮😋要赞吓尼泊尔🇳🇵店长姐姐非常勤快有效率👍,仲有钟意餐厅个名因为同现今世界好多人好匹配🤣
同朋友一齐嚟咗呢间餐厅食晚餐🤣