2019-09-16 51 浏览
好少行开西环,今日去朋友屋企前,顺道系佢屋企附近食个快lunch呢间餐厅主打Roll,好似其他嘅快餐店咁可以叫Set,包括Roll / Burger + Frimes + Drink。我叫左餐厅主打嘅Best Seller - Chicken Tikka Roll。虽然望落去唔算好大份,但食完之后真心好饱原本以为快餐店嘅水平,食物应该都系一般般,但食落都好好味佢嘅酱汁好重味,而且鸡肉又多,咬落去好松化配上脆脆嘅薄饼皮,口感好Drink嘅话大部份都系罐装嘅汽水。因为同行朋友唔饮汽水,所以佢另外叫左Smoothie。朋友叫左火龙果smoothie,见到杯smoothie都系由水果新鲜整出黎,超级天然佢另外叫左一个Veg Hot Dog,都系好大份量,而且全素菜,好啱注重健康饮食嘅朋友系餐厅入面,不停见到客人叫外卖,仲有外面嘅外卖员黎拎外卖,睇黎呢间餐厅都好受附近居欢迎

原本以为快餐店嘅水平,食物应该都系一般般,但食落都好好味
佢嘅酱汁好重味,而且鸡肉又多,咬落去好松化
配上脆脆嘅薄饼皮,口感好