2021-11-17 24 浏览
推荐舒适楼上cafe!旺角人多挤逼嘅地方,原来都可以揾到写意嘅良心Cafe!上网见到呢间Cafe风评唔错,位置又系T.O.P. 再行前少少,咁啱约咗朋友系旺角舒舒服服食餐饭就黎咗呢度啦!入到黎真系有惊喜!环境非常舒适!装修行简约无印风,座位阔落,仲有特色和风餐桌,坐埋位真系非常舒服,啱哂同朋友仔一齐倾计。2个dinner set $438 价钱相宜亦都包咗好多野食,包括餐汤、沙律、小食、主菜、配菜同饮品!选择非常多,好多款都想试,有啲自选晚餐嘅感觉!餐汤方面推荐南瓜汤!好浓厚,好甜😋拣咗嘅2款沙律都几正常,温泉蛋沙律就淡咗少少。小食几有诚意,紫菜鸡卷同埋泡菜豆腐饼都系少见嘅选择,味道都唔错!主菜方面,猪鞍真系几正!好嫩,调味又啱啱好🤩而无骨烧春鸡真系嫩到想像唔到,啖啖都系肉!啱哂懒人食!饮品嗌咗2杯花茶,份量都够,食饱解济吹水一流!
推荐舒适楼上cafe!

2个dinner set $438 价钱相宜

餐汤方面推荐南瓜汤!好浓厚,好甜😋
拣咗嘅2款沙律都几正常,温泉蛋沙律就淡咗少少。

主菜方面,猪鞍真系几正!好嫩,调味又啱啱好🤩
而无骨烧春鸡真系嫩到想像唔到,啖啖都系肉!啱哂懒人食!

饮品嗌咗2杯花茶,份量都够,食饱解济吹水一流!