2007-09-07
因为朋友有JW 咭. 2个人1个免费. 平时食开cafe𠮶边自助餐, 好满意. 见未食过li 间. 咁就系上星期日去食. 可能是星期日,好多人,全满. 食物方面有刺生, sushi, 沙律, 长脚crab, 虾, 蚝... etc. 放在自助bar 枱取. 而炸物, 汤, 串烧,热食, 雪糕等..就要写纸叫.1) 长脚crab脚: 好新鲜, 好好味. 食左好多.. refill 又快. 2) 蚝: 有3种蚝.每种都好正,重有海水味. 掂. 我朋友食左十几只. 回晒本.3) 冻crab及龙虾仔; 麻麻地, 可以不吃4) 刺身: 有三文鱼, 立鱼, 白豚, 赤贝, 鱿鱼, 带子.. 等, 全部都好新鲜. 好味5)炸物, 汤, 串烧,热食: 普通6) 甜品: 大部份都颇甜.最好食系american cheese cake. 芝士味好浓. 一个字"正", 但只得1个, . 想食第2round, 已经比人取晒, 之后, 到我哋走, 都冇refill. 唔够喉. 最后, 雪糕必然要食. 有green tea, red bean 及芝麻味. 我觉得最好味系芝麻味. 服务方面ok. 但入纸叫食物,
3) 冻crab及龙虾仔; 麻麻地, 可以不吃
5)炸物, 汤, 串烧,热食: 普通
服务方面ok. 但入纸叫食物, 就有漏单出现.
总括, 会再去.
因有1个免费, 故平均每人是$230, 好抵.