2023-11-22
今次嚟到屯门一间日本菜餐厅食吓啲日本菜,以前每次返工经过见到都有人喺度排队等入座🤣🦛网烧牛扒定食:85元呢道菜真系值得一赞,牛扒是较为薄身的,但系咬落去非常有口感,而且再加埋佢𠮶个灵魂酱汁,配埋啲牛食真系一流🖖🏻配上扬物炸鸡:炸鸡大大嚿😍,鸡皮炸到脆卜卜鸡肉非常之滑🐥再加过🥚日式蒸蛋:个蒸蛋口感非常之滑,蛋嘅味出晒嚟,再加埋入边有名门卷,肉丝同埋冬菇夹埋一齐食真系好正👀🍅烧鸡扒蕃茄汤乌冬:65元块鸡扒真系超级极之好食,面头嘅皮系少少脆卜卜咁样再加上鸡肉嘅嫩滑,乌冬烟烟韧韧超级有口感,再加埋灵魂蕃茄汤系非常之开胃🫶🏻杂菜天妇罗:48元分别系矮瓜和芋头,向来唔钟意食矮瓜嘅我都忍唔住食晒成嚿,炸到脆卜卜咁样而且有大一点咸味配埋一齐食,令人难以抗拒,芋头口感都好粉嫩,每一啖都系芋头肉🫦荔枝梳打:28元荔枝味好重食完啲嘢咸咸地饮杯荔枝梳打解渴,简直系一流🫗和气食堂屯门良德街11号宝怡花园商场地下9-11号舖
🦛网烧牛扒定食:85元
🍅烧鸡扒蕃茄汤乌冬:65元
杂菜天妇罗:48元
荔枝梳打:28元
荔枝味好重食完啲嘢咸咸地饮杯荔枝梳打解渴,简直系一流🫗
和气食堂
屯门良德街11号宝怡花园商场地下9-11号舖