2020-01-18 420 浏览
八天堂 .相信识我嘅人都知道我非常大头虾嘅人。寻晚我同男朋友系八天堂食晚餐。抢左佢只Spider -Man 🕸黎影相,但Spider - Man差D跳左落碟豉油道,好彩咋😩.冲绳海葡萄海鲜丼 $128 海葡萄加上吞拿鱼刺身,海葡萄咬开后有满满嘅海水味,加上微温嘅饭,好有冲绳嘅感觉,令我念返起上次去冲绳食左成碗海葡萄嘅时光。😂.冲绳苦瓜拿玻里意粉 $88 用左冲绳直送苦瓜加上香肠、洋葱、蕃茄汁炒成,除左有香浓嘅蕃茄味,重每一啖都食到苦瓜嘅甘味,同样地好冲绳啊!!.冲绳烤肉三文治配冲绳紫薯片 $108 首先紫薯片炸得超靓同超脆,用黎影想打卡一流。而烧肉则鲜嫩多汁,唔会因为烧过再干身,赞!.冲绳青柠奶油蛋糕面包 $24本身都好钟意食八天堂嘅面包,今次呢款同样出色,满满嘅奶油加上青柠,令到入口清新左好多!.
八天堂
相信识我嘅人都知道我非常大头虾嘅人。
冲绳海葡萄海鲜丼 $128

冲绳苦瓜拿玻里意粉 $88