2023-03-07 91 浏览
今晚黎到黄大仙中心嘅和气食堂食物款式劲多,有刺身寿司、拉面乌冬、丼饭、日式西餐等等为庆祝一天工作完成,我哋叫咗我哋都好钟意嘅嘢食青苹果奇异果梳打,柠檬蓝柑梳打好搞笑嘅梳打劲大杯!而且将Lemonade玻璃樽倒转,好抢眼😊 大杯到我哋两个人其实饮一杯也可以😊你那杯嘅味道分别系青苹果奇异果梳打,感觉水果酸甜重味d😊柠檬蓝柑梳打感觉就甜少少😊各有特色烧金蒜日本米茄子米茄子较普通茄子硬身,用嚟烧非常之有口感,加上铺满好香嘅蒜蓉, 十分入味烧日本广岛蚝广岛蚝广岛蚝肥美饱满,肉质鲜甜。一碟四只,内有两只是芝士味,两只是蒜蓉味😊美国安格斯牛肉锅锅内有大约四大片牛肉,味道浓郁,加上有好多菜、菇、豆腐等等,好暖同埋满足😊鸡扒铁板饭鸡扒煎得好香口,啖啖肉😊 侧边佢有外脆内软嘅薯角,以及粟米粒,在铁板上加上烧汁后,所有配菜及鸡扒嘅味道都提升晒😊和气食堂平日晚七点之后就好多人,我哋早嚟到都有舒服嘅卡位坐,开心😊 相信呢间食堂都系附近街坊一个信心之选
今晚黎到黄大仙中心嘅和气食堂

食物款式劲多,有刺身寿司、拉面乌冬、丼饭、日式西餐等等

为庆祝一天工作完成,我哋叫咗我哋都好钟意嘅嘢食

青苹果奇异果梳打,柠檬蓝柑梳打
好搞笑嘅梳打

烧金蒜日本米茄子

烧日本广岛蚝广岛蚝
广岛蚝肥美饱满,肉质鲜甜。
一碟四只,内有两只是芝士味,两只是蒜蓉味😊

美国安格斯牛肉锅

鸡扒铁板饭