2013-10-11 1032 浏览
一早来到IFC 同老公食翻个靓早餐先。 唔问唔知原来已经改了名为OPEN KITCHEN,不过内部同食物QUALITY都系咩变,真系只系改名? 【Bacon & egg Sandwich】/ 【Cheese & Ham Sandwich】- 面包好好食, 尢其个Cheese & Ham 个比例好平,口感同味道都做到位。【Cameral Latte】- 真系做得好, 比STARBUCKS好饮好多。 老公点了西柚汁就很普通,没有特别。**【SCONE】 - SCONE 外型好吸引,但系好味道普通。不过比起其他地方, 如PACIFIC COFFEE, STARBUCKS既已经好很多。可惜,美中不足就系用既系牛油,而不是鲜奶油。加上牛油太少, 要加既话就要加$5, 所以我放弃没有加。***食物QUALITY系几好,但系服务就系要改善一下啦!

【Cameral Latte】

**【SCONE】
***食物QUALITY系几好,但系服务就系要改善一下啦!

2013-10-11