2020-02-24 207 浏览
今日系星期六,所以就介绍light D既食物啦,等大家听日训个靓觉后,都可以食返个Brunch!又系All day breakfast?又Egg Benedict?所以今日就介绍一个特别D — 法式薄饼 Crepe !呢间餐厅专卖正宗既法式薄饼,除左甜味薄饼,仲有平时少见时咸味薄饼,所以就岩哂嚟食下午茶🥴!我就叫左佢呢款Chicken Cordon Bleu,入面有一点鸡肉、火腿,配埋瑞士芝士同巴马士芝士忌廉酱,食落当然好味啦,而且入面个酱仲加左D法式芥末同少少香草,所以食落会带点咸味同少少酸,比较开胃一点!咸味馅料加埋crepe,口感几得意!味道我就觉得唔错,加上系平时少见菜式,价钱同brunch差唔多但份量多D,算几抵食,所以我都食左两三次🤣!系中环行街既朋友可以试试呀!

Chicken  Cordon  Bleu
Chicken  Cordon  Bleu