2023-06-01
呢晚黎到non kitchen, 好彩友人有订位, 我地19:30 入座已经近乎全场爆满, 后尾见到有人想Walk in 都冇位~ 食好野真系要做定功课! 入到黎就觉得灯光好柔和, 好relax~ 同友人叫左个2人餐! $598 包餐汤、沙律、两个main course、甜品同埋两杯餐饮! 仲有餐前面包, 佢既餐前面包真系好好食, 有一条面包条同埋一件面包, 佢既面包条好脆, 配埋跟包上既酱真系好好食, 我都忍唔住劲点个酱! 面包够哂热辣辣! 食落好过瘾! 跟住就系佢既餐汤, 够哂Creamy, 今晚系西兰花蘑菇汤, 真系落足料! Main course我地叫左10oz西冷同埋黑松露意大利饭! 两样我地都好满意! 西冷够哂juicy生熟程度岩岩好, 黑松露意大利饭劲Creamy , 好香松露味, 仲落左好多菇! 甜品系雪糕泡芙, 食到我地超满足!