今日揾咗foodpanda外送大围婆婆家饺子馆的四季豆猪肉饺子汤上海面及东北烟熏鸡到我家中和爸爸一起撑枱脚享用午餐,饺子的皮肯定是自家搓的,厚度适中,饺子包得好稳阵,味道鲜美!饺子可以选择煎的或者水煮的,我们拣了水煮的!汤底也好味!$56.5只饺子及一大碗上海汤幼面。包装也做得很好,汤是另上的!原先我系想叫韭菜盒子的,因为之前叫过嚟食好好食,可惜不知为何没有再在外送餐的餐牌见到了!希望老板会考虑加返落去!爸爸拣了烟熏鸡,今次系我哋第一次试食,味道奇佳,香喷喷!底部剪咗啲新鲜切到好幼丝的青瓜,味道好夹!只系鸡的份量好少,$66!好似手撕鸡咁起咗啲骨,但系有部份嘅骨系没有起的!呢个值得再叫!可能我屋企距离沙田大围的车程比起由沙田新城市广场𠮶头嚟远远咗少少,所以运费要$30,不过总比起自己搭的士去买抵好多!

四季豆猪肉饺子上海汤幼面
东北烟熏鸡
2021-07-03
45 分钟 (外卖送餐)
四季豆猪肉饺子上海汤幼面
东北烟熏鸡