2017-08-08 136 浏览
今日同友人食午餐,因为又有d 落雨废事揾食啦,所以就上左黎食伙伙啦!今次系我第一次黎,虽然正值午饭时间,但系呢度等候既人龙会唔会多人到有d 夸张?到底呢度既野食系咪真系咁好食呢??等左都大概四个字,终于就座啦!望下menu 有乜野食先~等左咁耐真系好肚饿呀!我就叫左个E,友人就叫左个B~罗宋汤呀!正呀!我真系好钟意饮罗宋汤,呢度既罗宋汤够味得黎又有d 清清地。我好怕d 罗宋汤煮到成个酱咁,千年汤底。个餐包唔系普通的餐包,佢系芝麻包黎~~味道无乜特别,个包既味就系你望到既味道。友人既焗猪扒饭,佢拮左旧猪俾我食,好食又够味,但系因为净系食得个一旧都唔记得详细系咩味道。再等多阵我个餐到左啦~~呢个份量其实唔系好大,如果系男人食呢可能会觉得唔饱,不过对我黎讲就好大份!d 黑椒汁好香黑椒味,唔会死辣。鸡扒煎得好香,肠仔又够脆皮!意粉唔会烚到淋晒,有返d 咬口,捞汁食好啱餐饮当然系热奶茶啦,始终西餐既奶茶系无茶餐厅咁好味既,但系都过得去,成杯饮晒。茶味浓而唔涩,OK呢度既野食系好味既,但系收呢个价钱就真系有d 贵,环境都唔算幽静,LUNCH就唔会系一个倾计既好地方。d 侍应系好友善,不过可能因为午

到底呢度既野食系咪真系咁好食呢??

等左都大概四个字,终于就座啦!

望下menu 有乜野食先~

等左咁耐真系好肚饿呀!我就叫左个E,友人就叫左个B~

我好怕d 罗宋汤煮到成个酱咁,千年汤底。

再等多阵我个餐到左啦~~

意粉唔会烚到淋晒,有返d 咬口,捞汁食好啱

奶茶

茶味浓而唔涩,OK

d 侍应系好友善,不过可能因为午饍时间真系人太多了所以都无乜服务可言。

坐左系度等人俾餐牌我地,等左阵都无人理我地,都系我地自己去拎⋯⋯

然后我个餐计埋加一要一旧水⋯⋯
2017-08-03
等候时间
20 分钟 (堂食)