2023-06-20 176 浏览
今日同老婆喺黄金商场行完街,又去咗古早牛肉面食晚餐! 我哋叫咗二人餐,有以下食物:🐂古早红烧牛肉 卤肉干伴面~牛肉好软淋,牛味浓,而且碗内好多卤肉碎,伴著软韧适中嘅面条,好滋味👍🏻👍🏻还有青瓜、酸萝卜片和酸姜做配菜,非常丰富!🐓盐酥大鸡扒 卤肉饭~鸡扒外皮炸到非常酥脆,鸡肉好嫩滑,每口都有点点盐花的味道,但一点也不咸,鸡扒是即炸的,入口还有一点点烫口,非常新鲜!小食:肉澡烫青菜~虽然是小食,但份量也不少!宜兰葱肉咸饼~这款个人特别喜爱,葱油味好香浓,又系新鲜即炸,勾起不少台湾夜市的味道👍🏻👍🏻巧克力珍珠奶茶~珍珠控最爱,珍珠份量好多,而且好烟烟韧韧,非常有咬口!仙草奶茶~茶味浓,而且不太甜,而且外卖杯装,饮唔晒可以带走边行边饮☺️二人餐都系$188 ,性价比非常高,味道好,我和太太都好满意,下次会再来帮衬!😋😋
今日同老婆喺黄金商场行完街,又去咗古早牛肉面食晚餐!
我哋叫咗二人餐,有以下食物:

🐂古早红烧牛肉 卤肉干伴面~

小食:
肉澡烫青菜~虽然是小食,但份量也不少!