2014-07-04 3913 浏览
早排熊猫大热, 萝拔仔同萝拔妹都忍唔著要凑下热闹呀! 趁著佢黎到尾站PMQ元创坊, 影靓相之余当然仲要食好野啦!行完已经一身汗, 好多人都同我地一样行完就去谂住系附近食, 首选当然系胜香园啦! 但系长长既人龙加上酷热既天气, 我地既热情真系瞬间冷却 =.=于是我地就移师到下面少少既BEE TWO 开餐>3<小小的铺头主要卖的系ALL DAY BREAKFAST同埋越式法包简简单单咁萝拔仔萝拔妹就叫左EGG BENEDICT, 越式法包同埋蜂蜜奶茶去补充流失既身体能量喇!先讲个蜂蜜奶茶, 味道一啲苦涩都无, 同太兴既冰镇奶茶好相似呀! 仲多左啲蜂蜜味!! GOOD!我地叫既系烧牛肉越式法包, 用一个小篮盛著, 但当天法包好像售馨只余一半, 所以比较小只, 相对的我们却得到了薯条代替沙律的升级! 算赚到吧XD法包本身极脆, 一点都不硬, 入口松化, 萝拔仔简直是觉得太棒了! 法包上面铺满了萝白丝, 再浇上醋, 吃著吃著还好像尝到一点柠蜜味呢! 牛肉也不算碎湿湿, 整体印象良好薯条亦非常脆, 很好吃呢!EGG BENEDICT 上面的流心蛋较小, 算是可爱吧 味道也可以, 不

于是我地就移师到下面少少既BEE TWO 开餐>3<

烧牛肉越式法包

薯条亦非常脆, 很好吃呢!
EGG BENEDICT
EGG BENEDICT 上面的流心蛋较小, 算是可爱吧

味道也可以, 不过蛋上浇上MUSTARD SAUCE 好像没那么好吃呢,而且不知为何萝拔仔的蛋没萝拔妹的流心! T_T薯饼则跟薯条一样很香口, 脆脆的, 好吃

要注意的时铺头在周六4:30 就打烊了, 周末来的朋友要提早啰
2014-06-28
烧牛肉越式法包