招聘中
$17,000-$23,000
月薪
2020-10-26 412 浏览
Lunch 和同事选择了到这间都有一段时间没有光顾的日式餐厅 ~ ABURI-EN(ST)炙·宴。餐牌虽然没有点变,但有加入新食材,就系是宫崎和牛芝士黑咖哩饭喇初初在餐牌上见这款新名称及相片时,我就知我今日要食甚么喇这是我第一次接触黑咖哩好期待,唔知辣唔辣呢?卒之等到上餐了,当侍应经过我身边并递上这个黑咖喱饭时,我已经闻到好香好香既咖哩味,放下时,我见到个卖相仲好靓呀!黑色既咖哩好似识闪动啊!香喷喷热辣辣的黑咖哩加芝士不单只唔辣,配埋入口即溶既宫崎和牛加白饭,简直一流食材满满的盖著白饭,令每一啖都有食材,平时唔会食晒整碟饭的我,也忍不住口,一啖一啖全部食清另外的叉烧海鲜浓汤面,汤底比较咸,拉面个外观比我既感觉好似某牌子既上海面,弹牙的也好吃,但海鲜唔多,有两只大虾同两大片叉烧希望下次光顾时,再有新菜式吧!

宫崎和牛芝士黑咖喱饭

初初在餐牌上见这款新名称及相片时,我就知我今日要食甚么喇
这是我第一次接触黑咖哩
好期待,唔知辣唔辣呢?

叉烧海鲜浓汤拉面

希望下次光顾时,再有新菜式吧!

2020-10-20
用餐优惠