2024-12-29
圣诞留港食圣诞大餐☺️ ✨Okinawan Imo Salad $98呢个系红薯沙律 中间捞左啲鱼籽 同埋好似有少少山葵 有少少辣辣地😆 呢个好特别👍🏻👍🏻 配埋个芋片好脆好好食 推荐呢个😋😋✨Beef Tartare $138呢个我觉得黎到都要食 牛肉味好重🤤🤤🤤 佢搞得冇咁蓉 仲系一粒粒 有口感啲✨Snapper $158呢个鲷鱼刺身配左啲柚子醋同鱼籽都好夹 清爽得黎好好食👍🏻👍🏻✨Mabo Tofu Ramen $178呢个麻婆豆腐面就觉得叫唔叫都得 个麻婆豆腐 面煮得偏腍左啲 ✨Crispy caramel butter corn $148呢个都系黎到呢度必点!!😍个粟米外层个焦糖脆脆好正🤤🤤 超香焦糖味 而个雪糕就有啲椰味+凤梨+焦糖味 配埋个粟米都好滋味🤤🍸Peach $98我𠮶个话系peach但个紫苏叶味仲出🤣🤣 但都几好味🍸Fuji $98呢个话系有青苹果 但饮落都唔系好饮得出 个杯出面加左啲芝麻几特别👍🏻 呢个几清爽总括黎讲呢餐都好好味🤩🤩系麻婆豆腐面逊色左啲 坐喺吧台都舒服嘅 服务都唔错 虽然爆满但人手都足嘅Openrice 订位仲有多个甜品送 系朱古力cookie
✨Okinawan Imo Salad $98
✨Beef Tartare $138
✨Snapper $158
✨Mabo Tofu Ramen $178
呢个麻婆豆腐面就觉得叫唔叫都得 个麻婆豆腐 面煮得偏腍左啲
🍸Peach $98
我𠮶个话系peach但个紫苏叶味仲出🤣🤣 但都几好味
🍸Fuji $98
Openrice 订位仲有多个甜品送 系朱古力cookie 雪糕 都好好食
味道❤️❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️❤️
💰晚餐人均~$507(包括+1)