2022-09-26 39 浏览
我朋友比左果题目比我,佢话要有个地方可以同时满足几样要求,要可以饮下酒食下饭,好彩我谂起之前行过太子酒吧街有啲系酒吧又系餐厅,好啦,我地就去左位于太子酒吧街「Channel 3 Tapas Bar & Restaurant」一间餐厅可以满足我朋友几个要求的地方。德国纽伦堡拼盘我除左系芝士控亦都系一个肠仔控,所以一见到呢个𩠌我就一定会叫来食,肠仔有款每款就有两条,啱啱好同朋友一人条,肠仔一咬落去就劲爆肉汁。西班牙海鲜炒饭呢个西班牙海鲜炒饭劲多海鲜,而饭当中重有蚬肉好丰富,而酸酸地都好开胃。西班牙小食并盘西班牙小食并盘内有辣肉肠、忌廉芝士烟三文鱼波波、黑松露酱薯条、招牌炸鸡翼,我最LIKE 系佢果薯条炸得劲香脆。

德国纽伦堡拼盘

西班牙海鲜炒饭