2021-09-27 45 浏览
偷得浮生半日闲, 放假既日子都好想HEA 下, 当然要对自己好D, HEA 之余, 仲要食番餐好既! 一起身就到左食午餐既时间, 呢日就黎到观塘既90s Lazy~ 我地叫左lunch set~ 仲加左甜品添! 叫左一个burger, 一个日式鳗鱼蛋包饭, 野饮就叫左mocha 同埋oreo smoothie! 甜品就加左一个cheesecake一个tiramisu! 真系大满足! 先讲下野饮, mocha 够哂香浓, 而oreo smoothie 真系好好饮, 同时好邪恶, 基本上oreo 做既食物都一定系好食! 包括野饮同埋cake hahaha! 跟住就系个burger! 卖相超吸引! 食落都觉得好正,包皮系用牛油烘过, 食到当中既咸香~ 薯条就够哂脆口, 份量都好多, 呢个价钱黎讲加埋质素咁高都真系抵食! 我地另外都加左$15要沙律, 份量都有好多! 加埋黑醋汁真系超好味! 之后就系日式鳗鱼蛋包饭, 呢个蛋包饭都好好食, 好多鳗鱼同粟米粒, 食落去食到啖啖粟米同鳗鱼,真系坚正! 最后以cheesecake 同tiramisu 作结, 真系一流!!!