2017-12-29
今日心情超靓,上完个花艺班,攞咗张证书,终于完成心愿了,跟住约埋学员朋友一齐去食一餐好嘅励奖励自己,之前miss介绍过我哋话呢一间餐厅,食物好好味,我miss系一个好有品味嘅导师,一个对生活质素,非常有要求的人,讲到食更加不用置疑,一入到去,环境优雅舒适,座位宽敞,侍应们 非常有礼,跟住我哋就开始点食物。3Courses Set Dinner$298/one set先有香脆面包~田园沙律全是新鲜嘅蔬菜,配有一个 餐包,呢个餐包好食到不得了,蒜蓉味香浓,卜卜脆, 清幽橄榄油香,清新怡人。烤纽西兰羊肩肉 一客烤羊肩肉,烤过后散著羊肉幽幽香味,肉质软软腍腍,羊肉味香浓惹味。精选甜品- Cheese Cake 甜品同样出色,有极浓芝士香,滑滑口感,润甜好味。卡邦尼意粉$108 自家调制卡邦尼酱汁,稀稠相宜,浓郁甘香,非常滋味,意粉时间控制得巧妙,滑捋捋,爽口弹牙。Cappuccino $40 一杯醒神咖啡,香味浓郁芬芳,食饱饱后,饮过呢一杯感觉得好像拥有全世界一样。
先有香脆面包~
田园沙律
烤纽西兰羊肩肉
精选甜品- Cheese Cake
甜品同样出色,有极浓芝士香,滑滑口感,润甜好味。
卡邦尼意粉$108
Cappuccino $40