2015-10-12 1824 浏览
工作辛苦, 平时出去食饭都想揾间环境好, 食物好味的地方轻松下. 小弟乃一平民, 去唔起高级食肆. 所谓环境好系指坐得舒服, 无乜压迫感而可以用朋友畅所欲言的地方..之前食完串烧行过见到环境几好, 今日就特登黎到呢个新开酒吧餐厅试一试. 手工啤多款到眼花零乱, 侍应介绍后我地拣咗只黑啤黎试下, 道够酒香浓, 好正!送啤酒小食就叫咗客避风糖薯条, 小弟芝士薯条食得多, 避风塘薯条真系第一次食, 上面D蒜粒好多, 够晒香辣, 佐酒佳品,越食越过瘾Main 方面我地叫咗个黑松露长通粉同蕃茄酱橄榄油蒜片虾炒扁意粉.呢间D食物好够味, 如果净系饮水可能会觉得味道比较浓, 相反黎讲衬啤酒就非常之夹! 放工黎食下野饮下啤酒, 人生一乐也!

黑松露长通粉
蕃茄酱橄榄油蒜片虾炒扁意粉