2022-09-07
荃湾站📍阿杏饭团-呢间饭团想试好耐,经常系Ig被洗版🔥今日做完gym黎个简单快食🍙新宿烧汁牛扒饭团套餐($57)饭团热辣辣即叫即整,紫菜包住红米饭,配有肉松、油炸鬼、蛋丝、菜脯、生菜等配料,两大片烧汁牛扒,成个口感好丰富🤤牛扒软腍多汁👍🏻本来以为细细一旧唔算太饱,但其实当一个Lunch都得!加埋嘢饮转套餐就有85折,我就要左杯黑糖珍珠奶茶。少甜少冰嘅情况下啱啱好,唔会过甜。茶底略嫌淡咗少少🤏,珍珠烟靭。芝士鳗鱼饭团套餐($70)女朋友要咗个邪恶套餐,芝士鳗鱼🧀呢个饭团材料比我𠮶个更加丰富,有一大片火腿、鳗鱼、芝士,配料同我𠮶个差唔多,芝士唔系流心个种,系有一片比较完整同厚身嘅芝士片,几有嚼口,连埋沙律酱,邪恶十足!鳗鱼再厚身d更加正,不过成个饭团都爆晒馅,食完真心饱到上心口🤣野饮要左橙意满满,少甜少冰,配埋呢个饭团系Perfect match!极清新解渴,食完饭团唔够5分钟饮晒😎😛环境方面,荃湾店只提供外卖自取,其他分店有少量堂食企位。整体装修简洁,位置十分便利,一出地铁站就系,难怪有咁多街坊帮衬。
新宿烧汁牛扒饭团套餐($57)
芝士鳗鱼饭团套餐($70)