2023-10-31 86 浏览
同老公有时都想饮啖茶食个包,知道呢度原来有点心食,放假就即刻同老公黎试吓!黑金流沙包🧸我既至爱当然要试下,流沙包上枱果阵新鲜蒸好,超级热辣辣,劲软熟,好香好软绵,一咬开啲奶黄必晒出黎,劲流心,奶黄味特浓,仲真系有啲蛋黄添!古法马拉糕🪆马拉糕系儿时最爱,呢度整得好松软,禁落去会弹上黎添,唔会好甜,甜度适中,香甜清香,热辣辣咁食味道就更好!酸辣脆萝卜🎈萝卜唔会太淋,口感好爽脆,食得出萝卜既清甜,同时腌得好入味,酸酸辣辣,非常开胃,冻冻地咁食,食到饱咁消滞就岩晒啦!蒜香开边大虾蒸饭🎉笼仔蒸饭见到当然要试下,笼仔大细岩岩好,两个人食份量就岩,食到啖啖荷叶香,啲饭吸收晒大虾蒸出黎既精华,加埋蒜香,唔驶其他调味已经好香,虾肉又弹牙爽甜,好高质!
黑金流沙包🧸
古法马拉糕🪆