2021-01-30 271 浏览
位于K11 Musea 的外卖店,主要供应Sandwich Box🥪同同埋好大盒Salad Combo Box,馅料同食材中有好多新鲜蔬菜,感觉好健康!当中也有不少素食选择~每个Sandwich/Salad Box💗仲包一款汤Or Bottle Juice ,或者可以选 Mini Green Salad  👍🏼我就试咗Smoked Salmon Box($88),一打开发现份三文治都几大一份,馅料除咗有烟三文鱼🤤,仲有蕃茄丶洋葱同埋新鲜沙律菜,好味👍🏼跟Box,我㨂咗Bottle Juice,系来自葡萄牙嘅果汁牌子Compal。 个餐盒简约得来又几精致实净,除咗外卖返屋企/Office,其实带去野餐都几好。

外卖自取