2023-05-31
朋友👩🔧问我想食乜,我话想食美味西餐,于是朋友👩🔧就带咗我嚟呢间喺铜锣湾嘅楼上西餐厅🍴,朋友👩🔧话呢度嘅食物好味🤣呢度有多款 Lunch Set 可以选择,咁我哋拣咗其中两款🤩健康午餐 Healthy Meal Lunch Set苹果田园沙律蕃茄法包$168 烤加州鲈鱼柳血橙蜂蜜汁伴意式杂菜Natvia 法式焦糖炖蛋日本伯爵茶(茉莉/玫瑰)或 咖啡/茶行政套餐 Executive Set Lunch是日头盘98%野菌忌廉汤$198招牌炭焼澳洲新鲜羊架配 羊肉浓汁是日甜品咖啡或茶「苹果田园沙律🥗」同埋「Caesar Salad 🥗 」两款嘅沙律菜都新鲜,清新、简单好食😋「98%野菌忌廉汤」食到好多打碎咗嘅野菌,好creamy、厚身、好饮😋;仲有两个热热哋嘅面包😋「招牌炭焼澳洲新鲜羊架配 羊肉浓汁」:羊架要咗7成熟,肉质软熟好羊味😋,羊肉汁 味道真系相当浓郁😋;仲有配菜「烤茄子🍆」同埋「意大利🇮🇹青瓜」都好好味🤩「烤加州鲈鱼柳血橙蜂蜜汁伴意式杂菜」:鲈鱼皮烤到脆脆哋,鲈鱼肉鲜甜几juicy😋;一样有「烤茄子🍆」同埋「意大利🇮🇹青瓜」🤩甜品系 Tiramisu 同埋 Crème Brû
健康午餐 Healthy Meal Lunch Set
98%野菌忌廉汤
$198招牌炭焼澳洲新鲜羊架配 羊肉浓汁
是日甜品
咖啡或茶
甜品系 Tiramisu 同埋 Crème Brûlée,两个都唔系好甜,两个都好滑,各有各好味🤩
仲要咗「咖啡☕️」同埋「热奶茶☕️」🤩