2021-11-14
呢日黎到铜锣湾,撞岩万圣节,条街好多铺头都有万圣节既装饰超有气氛!因为想食burger所以我拣左黎呢度试试佢~估佢唔到有气氛之余又好食~一入到餐厅就已经见到有好多万圣节既装饰,枱面仲痴满左burger~~真系好生鬼!我地叫左经典同至尊和牛burger,另外加左个蕃薯条同埋黑松露著条,野饮就叫左梳打水,好中意佢有梳打水呢个选择,因为食burger都已经好邪恶,仲要饮气水真系会变肥仔~~~黎到呢度我觉得一定要试下D burger~~佢既经典同至尊burger都好大份,估唔到个包咁特别,为左配合万圣节都变左成个做橙色既包!真系好surprise!仲要送左块for万圣节既曲奇饼,诚意分十足!味道都有100分!食亲burger都会食到成面同成手都系,今次都唔例外但真系好值得,包入面夹满左烟肉,而D酸瓜够哂大块可以中和D油利感~旧肉真系好足料,我最后虽然都食哂,但真系超饱劲满足!佢既黑松露薯条铺满左松露粉,食入口都真系好满足同食到好香既松露味,蕃薯条够哂足料真系100分!