2019-05-21 597 浏览
真系好钟意Ruby Tuesday既牛扒同埋Ribs,传统风味既Ribs加上超级tender又甜既Rib eyes,食完就觉得超级幸福。下午黎Ruby Tuesday唔多人,所以可以慢慢坐,侍应服务态度好nice。由于我系Ruby Tuesday 会员,主餐牌除左套餐以外都有半价,所以好抵食。# Ribs # 半份 ***** ***** 10/10无得弹,出面烤到微脆,入面系软滑既ribs 猪肉,酱料味道浓厚甘甜,超级香!# Medium rare Rib Eyes with Mushroom sauce # ***** ***** 10/10好钟意Ruby Tuesday既rib eye系因为食落超甜,而且80%机会都会保持到水准,叫medium rare就真系medium rare,所以好高质!

# Ribs # 半份 ***** ***** 10/10

Classic Ribs