2022-05-26 693 浏览
呢间系美国人气爆谷店🍿 之前买过返屋企食之后 味道简直系令人念念不忘😮 由于全港嘅分店只系有四间 其中一间仲要系机场 地点对我来讲唔系特别方便 每一间都要特登去先买到 今日行经港岛 当然要买返包过吓口瘾啦😗夏威夷果仁焦糖脆脆呢只味系全间舖头最贵嘅 一包大包嘅要$150 但系绝对值得买㗎🥰 因为入面嘅夏威夷果仁好多 焦糖将佢地同埋啲爆谷痴埋一齐🤣 钟意食nuts嘅朋友一定唔可以错过焦糖脆脆由于之前食过其余两款 都系觉得佢嘅焦糖味系最出色 所以加钱果包就买咗焦糖味 焦糖包住爆谷 咬落口真系索索声 煲住Netflix真系食唔停口啊🤤 真心推介夏威夷果仁焦糖脆脆 我每次嚟都系买呢只味☺️ 由于佢个罐太靓啦 所以我都买咗一盒罐装嘅🙊

夏威夷果仁焦糖脆脆

焦糖脆脆