2023-07-30 53 浏览
中环嘅依一间复古素食餐厅,真系好正!佢哋嘅和牛素食汉堡包真系有和牛嘅味道,完全唔觉得系素嚟!加上汉堡包嘅面包好松软,加埋啲蕃茄同生菜,真系好美味!我仲试咗佢哋嘅北京烤片,都超正!咬落去完全食紧肉类嘅感觉,咬落好香浓,加埋啲北京烤鸭酱汁再夹埋啲青瓜,,真系好好味!除咗𠮶啲主打菜式,我仲试咗佢哋嘅素食椰浆饭,好似一个素咖喱咁,有豆腐茄子等各款素菜,加埋啲椰浆煮嘅饭,真系好香好美味!呢间餐厅嘅新鲜甘笋果汁好浓郁,味道好正!另外佢哋嘅蓝莓奶昔都好好饮,幼滑唔会太甜,好解渴!不过,最令我惊喜嘅系佢哋嘅装修同餐牌。佢哋用心制作全部嘅复古装修,真系好有feel!餐牌有六款都系以经典旧油画海报制作而成,好特别!总括而言,呢间复古素食餐厅系一个好正嘅地方,唔论系食物定系装修都好有质素!而且性价比好高!