2024-08-12 1453 浏览
餐厅装修好有热带风情,满满仙人掌既特色,柔和灯光同舒适既座位,无论一个人黎定一班人黎,食物同环境都一流,而且逢星期五及六仲会有live band!!! chilllllll爆呀~蒜片榄油牛油大虾❤重口味开胃菜必点!! 用橄榄油将蒜片既香气迫出黎,虾吸收晒D香味,而且口感都好爽同弹牙,必点呀!!! 烤凯撒沙律❤另加 香滑既牛油果❤ 口感实在既鸡肉❤ 惹味可口既烤虾❤ 仲有必点既三文鱼❤酸酸甜甜劲开胃,配埋 另上佢地自家制凯撒酱! 味道真系好丰富,沙律入面仲有油煎面包 同 BACON 劲香脆可口,入口一D都唔油腻,想再重口味D仲可以再点D蒜片榄油牛油大虾个汁~烤时令鲜鱼配活蚬❤我地叫左立鳞鱼❤姐系马头鱼其中一款,一黎到真系哗哗哗,色香味区全!!! 虽然系烤,但系鱼鳞系企哂起黎~ 应该系用热油淋落鱼鳞,一层接一层好食落第一啖系酥 香 脆,鱼皮Q弹,鱼肉软嫩好Juicy。再食埋啖啖肥美饱满既蚬肉❤大满足~