2019-08-26
多年黎多次帮衬又一城Dan Ryan's,每次都开心满足!装修好有格调,有美式风情,服务都系细心殷勤充满笑容,仲有私家干净洗手间餐前面包焗到暖笠笠,有butter roll、燕麦包同朱古力合桃松饼。燕麦包脆皮的,松饼仲有淡淡肉桂味,唔会太干,口感一流其实即系免费已有甜品食 (顺带一提:餐前面包唔够喉可以再添)系我饮过最好饮嘅Virgin pina colada之一,椰香同菠罗味比例完美,嘢饮本身系frozen,慢慢融化,所以几个钟都keep到温度。烤羊架超级好食!!!系碟上每一款食物都超。好。味!!!三块羊架有厚有薄,最厚身果块放入口咬左好几下之后都仲有肉汁继续标出黎!Super juicy呀咬口正,啖啖肉,香喷喷炭烧香味混和羊肉独特嘅膻味,肥美位置更加浓郁,点埋自家制薄荷黑醋汁,正呀!薯蓉creamy,配搭烤到极香嘅蘑菇,好食到停唔到口烤南瓜一啲都冇干嘅感觉,大大件淋埋黑醋汁,前所未有嘅味觉体验Brussels sprouts烤到香喷喷,菜味浓郁,果然全部食材都真材实料!香草鸡块意粉相对就比较逊色,火箭菜太多,个口会觉得太辣,芝士亦被火箭菜阻住落唔到去意粉,做唔到融化拉丝效果;香草酱
烤羊架超级好食!!!系碟上每一款食物都超。好。味!!!
薯蓉creamy,配搭烤到极香嘅蘑菇,好食到停唔到口
香草鸡块意粉相对就比较逊色,火箭菜太多,个口会觉得太辣,芝士亦被火箭菜阻住落唔到去意粉,做唔到融化拉丝效果;香草酱意粉初头几啖OK,之后就觉得有点儿太浓;鸡块系炸的,breaded deep fried,味道同麦乐鸡非常相似
下次再黎帮衬应该只会点烧烤类食物