2020-01-09 56 浏览
终于轮到我带男朋友食好野啦!!YEAH~有次男朋友话湾仔某间Burger 唔好食, 所以食次就带左佢黎试"Burgerman"!舖头细细, 高凳高枱好有酒吧feel~我试basic 款"招牌芝士汉堡"+大啡菇再+沙律(餐); 男朋友话要试特别野, 就系"丹麦蓝芝士汉堡"芝士足, 汉堡肉厚而且多汁, 系一咬落去就爆汁个种; 大啡菇都系juice; 我就觉得"蓝芝士"同汉堡真系唔多夹, 可能因为我本身唔中意食蓝芝士阵味啦~不过汉堡里面唔系好多蓝芝士,阵味都可以接受到既~沙律都叫多, 酱系黄芥末酱, 唔系我中意的酱, 好彩多沙律, 逼男朋友食晒面个层我就有得食~跟餐仲有汽水~食晒都觉得未够饱就决定叫多个炸薯格~块块薯格都好大块, 食埋就终于饱啦~
终于轮到我带男朋友食好野啦!!YEAH~
舖头细细, 高凳高枱好有酒吧feel~
丹麦蓝芝士汉堡
招牌芝士汉堡配沙律